Gyorsítósáv 2

Ez a könyv a döntésekről és a megvalósuló álmokról szól.

Jövőjátszma

Azért ajánlom a figyelmedbe, mert a kisregényen túl, amely önmagában is egy élvezetes olvasmány, itt ezen a Jövőjátszma oldalon nagyon sok plusz hasznos információt találsz, mind a 16 fejezethez. 

Ezek olyan gyakorlatok, tanulmányok, amelyek segíten abban, hogy végig tudj menni az utadon és valóban el tudd érni a céljaidat, az igazi álmaidat.
Biztosan nem egy tanfolymot kipróbáltál, nem egy könyvet elolvastál azért, hogy a nagy álmaidat megvalósítsd.
Tehát áldoztál rá már jócskán rá, pénzt is időt is.
Most mindennek a lényegét, egy női táskába könnyedén elférő könvyben,  mindössze 1990 Ft plusz postaköltségért (620 Ft) megkapod!
 
Ja, ami mögötte van a háttérben ezen a Jövőjátszma oldalon, az több vaskos kötetben sem férne el. Ezt bónuszként kapod ajándékba!

Még mindig vacillálsz? Nem tudod eldönteni, hogy megvedd-e ezt a könyvet?

Ez csak egyet jelent, hogy nagyobb szükséged van rá mint gondolnád!

Itt rendeld meg!

 

E-mail cím
Keresztnév
Vezetéknév
Város, település
Irányítószám
Utca, házszám
Telefonom
Hány darabot rendelsz?
Számlázási és postázási címem más!   Csak a számlázási címem más
  Számlázási címre kérem postázni!
Számlázási Név
Irányítószám
Város, település
Utca, házszám

 

 

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerzodésnek minosül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggo szolgáltatások egyes kérdéseirol szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfeleloen irányadóak. A szerzodés a távollevok között kötött szerzodésekrol szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..